You cannot copy content of this page
  • Modal 50 sen Jangan Jual sampai RM1
  • Hari rabu ni adalah hari terakhir untuk anda mendapatkan IM Lejen pada harga serendah RM29 sebulan. Jom sertai kami di Komuniti Usahawan Internet Malaysia. Satu program semua dalam satu langganan.
  • Mesh Wifi Penyelesaian kepada masalah capaian rendah internet di kediaman anda
  • Benda yang kadang-kadang kita lupa lakukan-Ulasan BMF
  • Selamat Menyambut Kemerdekaan yang ke 62

Post Terkini

  • Podcast-Elken by Dzyne
    December 3, 2019 No Comments [audio mp3="http://bisnesteam.com/v1/mysoho/wp-content/uploads/sites/6/2019/12/Voice-3.mp3"][/audio] Elken by Dzyne adalah satu bentuk kerjasama strategik antara Elken dan Dzyne. Pasaran ke 31 buah negara. Produk sedia ada iaitu kesihatan peralatan rumah seperti mesin air, kecantikan dan juga keperluan rumah seperti sabun dan sebagainya. Negara termasuk USA, Mexico, Filipina, indonesia dan banyak lagi r. Dzyne ni syarikat dari luar dalam 6

    Read More
  • Dunia freelancer dan cabaran dipenghujung zaman
    November 11, 2019 No Comments Seminggu dua ni banyak produk digital yg offer dan kandungannya yg agak bagus. Cuma kosnya enggak cukup dong. Freelancer macam saya amat perlukan kerja2 kecil seperti membina laman web, name card dan sebagainya. [gallery size="medium" ids="705,700,698,719,722,710"] Hari ini saya letakkan contoh portfolio saya dalam website saya. Harap dapatlah sedikit kerja pada minggu2 yg mendatang. Modal

    Read More
  • The Best Chatbot Plugin for WordPress Website – FREE | Collect.chat
    October 31, 2019 No Comments    Get a free a chatbot plugin for your WordPress website - https://wordpress.org/plugins/collect... 👉 Drag and drop bot builder with over 50 templates to choose from. 👉 Make your conversations smart with branching. 👉 And get detailed analytics reports It's the best WordPress plugin for email capture and lead generation! Q&A Story By 2025,

    Read More
Load More Text

Apa Yang Kami Berikan

Rekabentuk Laman Sesawang

Berpengalaman sejak 2010 dalam pembinaan laman web untuk syarikat-syarikat, individu dan juga organisasi.

Rekabentuk Digital dan Cetakan Offset

Servis rekabentuk digital seperti pembuatan logo syarikat, cetakan offset (kad nama, lembaran, bunting dan sebagainya).

PERUNDING REKABENTUK PEJABAT DAN PERALATAN PEJABAT

Merekabentuk dalaman pejabat untuk perniagaan digital serta menyediakan perundingan peralatan pejabat.

Perunding Cara Hidup Sihat

Perunding produk kesihatan sejak tahun 1993 untuk pelbagai jenama terkenal.

Tawaran Perkhidmatan dan Produk Menarik

Sertainya Sekarang Setiap bulan dan minggu jika ada suatu tawaran samada perkhidmatan, produk terkini, jualan e-book dan sebagainya. Silalah ke ruangan tawaran bagi mendapatkannya. ANDA MESTI SERTAI YANG INI Biasanya tiap kali ada usahawan online jual produk digital, saya akan jadi terliur je nak beli. Tapi lepas wujudnya komuniti online Malaysia yang baru dilancarkan oleh Wazeen & Rashvin iaitu IM Lejen, penyakit tu macam dah nak hilang. Klik butang di atas ini dan daftar ahli IM Lejen sekarang: Psst: Sekarang masih harga promo.