Dropship yang lebih rare-Japan Method

Dropship yang lebih rare-Japan Method
August 3, 2019 No Comments Dropship, Perniagaan Online adminBISNESTEAM

Assalamualaikum,

20 tahun dulu, kalau sebut kerja sambilan mungkin ada yang terfikir kerja KFClah, Mc Donalds lah, repair2 rumahlah dan sebagainya. 15 tahun lepas pula ramai yang kecoh berniaga secara atas talian. Tapi masa tuh ramai masih belum percaya yang buat duit dengan internet ni adalah sesuai yang bohong atau khayalan saja. Biasalah benda baharu pada ketika tu.

Masa saya melukis peta menggunakan trimble device dulupun, orang nampak pelik. Apa lagi, bila siap ambil-ambil data depan KLCC pula tuh. Tetiba 3 biji motor lalu kat sebelah depan. Siap minta kad pengenalan, masa tu ambil data bawa camera office. Tulis nama premis dengan lukis lokasinya. Pakai manual saja, itupun orang nampak pelik. Sekarang pakcik google street ambil gambar dengan parabola diapun ramai dah celik mata. Takda dah tahan-tahan orang suka-suka hati bagai.

Nasib baik masa tuh, bos saya bekas pegawai polis. Jadi takda masalah sangatlah. Pernah je, rakan sekerja saya ditahan orang-orang kampung kerana nak ambil data TNB je pun masa tuh. Siap bos telefon terus lagi dari PJ. Kena belasah pun ada dekat Rawanglah. Korang sekarang dah senang dah, sebab semua data-data dah banyak dalam google maps dengan waze dah banyak. Dulu, kadang-kadang lalu, jalan tak siap pun ada juga. Haha.

O ok, dah lari jauh ceritanya. Hari semalam, kawan saya sifu Hafizi Zain melancarkan Panduan Dropship Jepun. Biasa kita dengar Alibaba je kan. Sekarang kita akan dengar nama pelik-pelik yang tak pernah kita dengar tapi rarelah. Harga yang ditawarkan untuk “early bird” ni dalam RM99 je.  Tapi untuk 100 orang pertama je lah. Harga akan naik kepada RM119 untuk belian seterusnya dan akan semakin meningkat mendekati harga sebenarnya iaitu RM199.

Ini adalah gambaran ebooknya dari skrin tuan Hafizi Zain sendiri.

Muka-muka surat yang ada dalamnya.

 

Tajuk-tajuk yang agak menggoncang tahap nafsu belian yang rare.

Jadi bagi anda yang hendakkan satu kelainan maka boleh mencuba dengan membeli e-book Japan Method ni.

 

Tags
About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You cannot copy content of this page