You cannot copy content of this page

Lampu Tidur Comel Beruang Boleh Di Cas Semula

Lampu Tidur Comel Beruang Boleh Di Cas Semula
January 6, 2020 No Comments Produk, Ulasan Produk adminBISNESTEAM

Assalamualaikum,

Beberapa bulan yang lalu saya telah menyertai kumpulan jualan shopee. Namun saya agak keliru bagi memasukkan jenis barangan yang ingin saya jual di sana. Jadi pada awal bulan ini saya telah mendapat satu produk yang agak menarik iaitu Lampu Tidur Comel Beruang Boleh Di Cas Semula.

Lampu ini dalam reka bentuk yang ringkas dan bergaya, anda boleh membelinya sebagai hadiah ulang tahun yang unik untuk anak-anak anda, atau sebagai hiasan untuk bilik Kanak-kanak. Sebagai hiasan yang indah dengan fungsi praktikal, ia bukan sahaja menghilangkan kegelapan tetapi juga mewujudkan suasana yang hangat dan selesa untuk anda.

Ciri-ciri: Sesuai untuk ruang tamu, bilik tidur, ruang belajar dll.can membuat bilik penuh dengan romantis, hangat dan manis. Saiz dan reka bentuk berdiri untuk penempatan yang fleksibel. Reka bentuk canggih, hadiah yang bagus untuk anak-anak. Dengan arahan dicetak dalam kotak pembungkusan, mudah untuk beroperasi.

Spesifikasi:

Bahan: Plastik PVC

Jenis: 4 jenis (pilihan)

Standard: AS; EU (pilihan)

Voltan: 220V

item saiz: 250 * 200 * 180mm / 9.84 * 7.87 * 7.09in

Package berat: 545g / 1.20pound

Package saiz: 260 * 210 * 190mm / 10.24 * 8.27 * 7.48in

Sekiranya anda berminat bolehlah anda dapatkannya di https://shopee.com.my/Rechargeable-Cute-Night-Sleeping-Lamp-i.173437705.7812919676

Selain daripada itu saya juga ada menjual barangan seperti Pendrive Toshiba, Lampu Solar boleh cas, aluminium aloy tripod, powerbank, powerbank panel solar dan banyak lagi selain aksesori kereta.

Jadi jangan lupa dapatkannya di https://shopee.com.my/zulfakabinali . Semoga ianya memberi kegembiraan kepada anda pada hari ini dan masa-masa mendatang.

 

Tags
About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *