Author: adminBISNESTEAM

Author: adminBISNESTEAM

Bilalah nak habis PKP ni? Adeh! Tak raya deen tahun nih. Haha
April 15, 2020 Am, Kesihatan, PKP, Uncategorized adminBISNESTEAM

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Masa PKP begini koi tak dapat nak buat kerja selancar seperti biasa. Bab printing yang menjadi masalah. Bukan apa kerana mereka terpaksa mengurang pekerja dan skop printing pun cuma untuk essential team. Jadi buat sementara ni, koi design sahajalah dulu dan bila dah habis PKP nanti barulah koi print. Begitulah kejadiannya.

Read More
Hai kawan! Tak jemuke asyik makan benda yg sama je? Jom Salwa!
April 4, 2020 Produk, Ulasan Produk adminBISNESTEAM

Assalamualaikum, Sejak PKP diperkenalkan pada bulan lepas, inilah kali pertama saya menulis di blog ini. Semua sudah maklum bahawa perintah kawalan pergerakan telah disambung lagi sehingga 14hb. April 2020 ini. Hari ini adalah hari yang ke 18. Cuma tinggal 10 hari lagi, sebelum PKP ini tamat. Jika ianya tidak disambung, maka kita akan terasa bebaslah

Read More
Bukan semua perkara kita boleh buat sorang-sorang: JV lagi bagus
February 7, 2020 artikel, Internet, Internet Marketing, Kewangan, Perniagaan, Perniagaan Online adminBISNESTEAM

Dalam famili ada macam2 perangai, dalam banyak perangai tak semua akan setuju dalam beberapa perkara. Tidak kiralah bab kewangan, harta, bil2 pun kadang2 gaduh juga. Biasalah, bila satu benda jadi, ada yang cuma tahu letakkan kesalahan kepada seseorang. Err. dalam politik pun sama saja, kadang2 ada yang dikambing hitamkan. Sama dalam bab perniagaan, ada yang

Read More
Ebook Google Ads 2020 dilancarkan
January 19, 2020 Internet, Internet Marketing, Website Tips adminBISNESTEAM

Bermula Isnin 20hb. Januari 2020, saya akan melancarkan link pembelian bagi Ebook Google Ads 2020. Saya juga sedang menunggu satu lagi produk yang bakal dilancarkan pada 25hb. Januari 2020 juga. Produk tersebut adalah berkenaan SEO yang akan dijual di Mysoho. Oleh sebab itu sekiranya anda ingin mendapatkan ebook daripada Sifu Adwords ini, bolehlah membuat pembelian

Read More
Advance List untuk E-book Google Ads Sifuadwords
January 15, 2020 Internet, Internet Marketing adminBISNESTEAM

Hi, Assalamualaikum, Hari ini tuan Wan Mus memberi berita gembira bahawa dia akan melacarkan produk terkini berkenaan Google Ads bagi versi updated dengan tawaran-tawaran yang agak menarik. Anda boleh melihatnya pada gambar di bawah ini. Saya sedang mengumpul list bagi anda untuk merebut peluang bagi mendapatkan buku tersebut. Bagi anda berminat bolehlah mengisi maklumat di

Read More
Lampu Tidur Comel Beruang Boleh Di Cas Semula
January 6, 2020 Produk, Ulasan Produk adminBISNESTEAM

Assalamualaikum, Beberapa bulan yang lalu saya telah menyertai kumpulan jualan shopee. Namun saya agak keliru bagi memasukkan jenis barangan yang ingin saya jual di sana. Jadi pada awal bulan ini saya telah mendapat satu produk yang agak menarik iaitu Lampu Tidur Comel Beruang Boleh Di Cas Semula. Lampu ini dalam reka bentuk yang ringkas dan

Read More
Podcast-Elken by Dzyne
December 3, 2019 Kewangan, Am, Apps, artikel, Internet, Kesihatan, Perniagaan, Perniagaan Online adminBISNESTEAM

Elken by Dzyne adalah satu bentuk kerjasama strategik antara Elken dan Dzyne. Pasaran ke 31 buah negara. Produk sedia ada iaitu kesihatan peralatan rumah seperti mesin air, kecantikan dan juga keperluan rumah seperti sabun dan sebagainya. Negara termasuk USA, Mexico, Filipina, indonesia dan banyak lagi r. Dzyne ni syarikat dari luar dalam 6 bulan dia

Read More
Dunia freelancer dan cabaran dipenghujung zaman
November 11, 2019 artikel, Internet, Perniagaan, Perniagaan Online adminBISNESTEAM

Seminggu dua ni banyak produk digital yg offer dan kandungannya yg agak bagus. Cuma kosnya enggak cukup dong. Freelancer macam saya amat perlukan kerja2 kecil seperti membina laman web, name card dan sebagainya. Hari ini saya letakkan contoh portfolio saya dalam website saya. Harap dapatlah sedikit kerja pada minggu2 yg mendatang. Modal sebelum ni banyak

Read More
The Best Chatbot Plugin for WordPress Website – FREE | Collect.chat
October 31, 2019 Internet, Apps, Automatic Plugin, Perniagaan Online adminBISNESTEAM

   Get a free a chatbot plugin for your WordPress website – https://wordpress.org/plugins/collect… 👉 Drag and drop bot builder with over 50 templates to choose from. 👉 Make your conversations smart with branching. 👉 And get detailed analytics reports It’s the best WordPress plugin for email capture and lead generation! Q&A Story By 2025,

Read More
Sebenarnya tak susah pun kau nak buat pahala
October 27, 2019 Am adminBISNESTEAM

Sebenarnya tak susah pun kau nak buat pahala. Tengok 2 pemuda ni lakukan. Mereka cuma buka main hole, untuk lepaskan air banjir dari melimpahi jalan raya bagi mengelakkan banjir kilat.   Sekarang hujan kalau turun, macam kena curah je airnya. Alhamdulillah, sebab masih ada hujan. India ada kawasan yang dah setahun tak turun-turun hujannya. Gali

Read More
You cannot copy content of this page